Coronamaatregelen

Om te mogen onderduiken bij ons dient u vanaf zaterdag 6 November 2021 een QR-code te hebben! Wij zullen daar bij binnenkomst naar vragen

We zijn geopend voor:
– groepen die niet een huishouden vormen: maximaal 4 personen 
– huishoudens: maximaal 5/6 personen

Hieronder vind je de maatregelen die we samen met jou nemen om een gave én veilige ervaring te bieden.

Wij hebben aanpassingen gedaan, waardoor de ‘social distance’ van minimaal 1,5 meter tussen ons personeel en jullie groep gehanteerd kan worden. Wij willen vragen deze ruimte in acht te nemen en wij zullen bij binnenkomst in plaats van een hand te geven onze allermooiste glimlach opzetten!

We hebben de tijd tussen de groepen verruimd naar een uur. Hierdoor is naast onze spelleider alleen jullie groep in het pand en kom je voor en na het spel geen andere groep tegen .

De maximale groepsgrootte van niet-huishoudens is terug gebracht naar 4. Op die manier is het mogelijk om in de beschikbare ruimte voldoende afstand te bewaren. We vragen groepen hiervoor aandacht te hebben. Naleving hiervan is de eigen verantwoordelijkheid van de groep.

Overige maatregelen

Risicogroepen

Groepen met spelers die verkouden zijn, koorts hebben, hoesten of niezen kunnen we helaas niet toelaten. Dit geldt ook voor spelers die vallen in een van de risicogroepen zoals bepaald door het RIVM.